icon-search
icon-search

Angkara Percaya "BFF", Last-Last Kena....

Angkara Percaya "BFF", Last-Last Kena....

Apa !? Mak nak datang rumah !!! 😱


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


Dua hari lepas, tak payah ceritalah memang busy lain macam sis kena handle kerja.


Mak dah call awal-awal nak datang rumah, tapi apakan daya life seorang mak dengan anak ramai ni memang busy next level tau! 


Dah kalau anak kecik-kecik ni, memang rumah berselerak tak ingat dunia. So, korang bayangkan macam mana nak kena bahagi masa kemas rumah, gi pasar beli barang dengan jaga anak ?


Niat di hati memang nak order je makanan, tapi mak ni payah nak terima makanan luar.   


Masa tu mata auto rasa berair nak menangis, sempat la juga call bff mengadu macam-macam….


But tahu apa dia cakap !????


Dia kata siss ni ketinggalan zaman? OMG ! hati rasa macam ditikam-tikam tau dengan kawan baik sendiri… 


Tapi rupa-rupanya, dia habaq yang sis boleh order barang dapur basah online je tauuu! Kenapa tak ada yang nak bagitahu sis pasal ni?   


Dia cakap, orang tu dah siap tolong packingkan barang dapur sekali dan paling best dia hantar depan rumah, tak payah pening pening kena pergi turun p ambik 😵‍💫😵‍💫😵‍💫


Seriusss sis terkejut 😱


Memang jimat terus masa sis nak kena buat macam-macam kerja…


Terima kasih dekat bff sis sebab kenalkan Fresh Chicken Hub ni tau…


Selamatlah sis dari kena marah dengan mak den ni haaa..


Ada ke yang kena masalah yang sama macam sis ? Dah tak payah sedih meraung sampai hilang suara…


Survey punya survey, delivery ni katanya free je kalau beli barang lebih RM250 tau dekat seluruh area lembah klang.


Nah, korang tekan link yang sis share ni!


http://www.freshchickenhub.com


http://www.freshchickenhub.com


http://www.freshchickenhub.com



Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping